Rečenica koju decenijama unazad niko od zvaničnika nije izgovorio u Vršcu.

Vršac je imao svog najvećeg globtrotera, prvog srpskog velemajstora Boru Kostića. Na raskršću dva milenijuma čika Bora je dobio dostojnog naslednika - nekadašnjeg košarkaša, pa trenera, a već više godina FIBA eksperta - Miodraga Marjanovića.

Proputovao je ovom našom planetom Miodrag Marjanović, ali su poslednjih decenija destinacije uglavnom bile u državama Afike. I ovo je jedan sasvim drugačiji video portret poznatog Vrščanina, koji je neprimetno ušao u osmu deceniju života.

Video magazin - Šta je rekao Miodrag Marjanović

Unifikacija
Trenutne ektivnosti u sklopu novih FIBA projekata i podsećanje na vrhunsku našu školu košarke. Srbija i odnos prema košarkaškim legendama...
do 9,20

Zaborav
Podsećanje na posleratne početke vršačke košarke i zašto se oni zaboravljaju, jer "košarka na ovim prostorima ne počinje od Hemofarma".
do 13,40

Mudrost
Trenerski počeci 1976. i 1977. godine. Mudre odluke u sferi sporta tadašnjeg rukovodstva opštine Vršac. Prva škola košarke.
do 17,50

Strpljenje
Kako rezultate za istoriju iz osamdesetih pretočiti u novi početak ženske i muške košarke? Rezultate koje "prekriva prašina" i dobronamerni saveti za budućnost vršačkog sporta.
od 17,50...