Dolaskom Deda Mraza i promocijom publikacije "Nasmejani čekamo potomstvo", ovdašnje Udruženje "Vesela porodica" obeležilo je dve godine postojanja i uspešnog rada. U igraonici"Deltix KIDS", koja je besplatno ustupila prostor Udruženju "Vesela porodica", stručnjaci volonteri budućim majkama pružaju neophodne onformacije o svim fazama trudnoće, razvoju ploda i porođaju.

- Okupio se stručan tim i po ugledu na druge škole počeli smo sa promocijom i radom Škole roditeljstva i Psihofizičkom pripremom trudnica - ističe predsednica Udruženja Marina Ristić. - Jedom nedeljno se održavaju vežbe i predavanja. Škola je besplatna, a mi opstajemo zahvaljujući entuzijazmu i dobrovoljnom radu svih naših predavača, kao i sponzora koji nam pomažu u unapređenju zdravlja mama i njihovih beba.


Iz publikacije "Nasmejani čekamo potomstvo"
.....
Od svih čudesnih dela koje stvara priroda, rađanje je najveličanstvenije.
.....
Negujemo osećanja zajedništva, podrške , međusobnog uvažavanja i poštovanja. Učeći jedni od drugih rastemo i razvijamo plemenite ideje sa ciljem da svim zainteresovanim mladim roditeljima pomognemo u nastojanju da svoje velike zadatke obave lako i jednostavno.
.....